Breed assortiment landbouwafrastering

Domspro verdeelt een breed assortiment landbouwafrastering. Volgende producten maken hier deel van uit: Ursus® Zincalu® en Ursus® Heavy Zincalu® Super: de meest verkochte, kwalitatieve landbouwafrasteringen.

Ursus® Zincalu®

Geknoopt schapengaas met spiraalknoop. Afhankelijk van het type varieert de afstand tussen de horizontale draden, waardoor de maasopeningen onderaan kleiner zijn en dus ideaal voor omheiningen voor schapen, geiten, eenden, ganzen, … Dankzij de Zincalu® bedekking wordt de levensduur van de draad met tenminste 50% verlengd ten opzichte van de zwaar verzinkte uitvoering.

Ursus® Heavy Zincalu® Super

Geknoopt gaas met specifieke Ursus® ringknoop. De perfecte afrastering voor weiden voor groter vee zoals koeien, varkens … Ook in natuurreservaten wordt dit type Ursus® veelvuldig ingezet. De draden met een dikkere diameter en de Zincalu® Super bedekking staan garant voor de stevigheid en een heel lange levensduur.
Shop Ursus® Heavy Zincalu® Super

Ursus® Heavy AS Zincalu® Super

Deze afrastering heeft dezelfde troeven als Ursus® Heavy, maar de combinatie van draden met hogere treksterkte en de lagere draaddiameters verzekeren extra stevigheid en flexibiliteit.
Shop Ursus® Heavy AS Zincalu® Super

Grillage noué Ursus Zincalu

Ursus® AS

De Ursus® AS geknoopte gazen zijn specifieke afrasteringen voor bosbouw en autowegen. Dit assortiment is speciaal ontwikkeld om een maximale weerstand te verkrijgen gecombineerd met een licht gewicht.
Voordeel:

  • snelle installatie
  • palen om de 8 tot 10 m te plaatsen

Shop Ursus® AS

Grillage noué Ursus AS

Nieuws

<?= ; ?>

Breed assortiment landbouwafrastering

18/04/2024

Kies voor onze hoogwaardige agrarische omheiningen, zoals Ursus® Zincalu® en Ursus® Heavy Zincalu® Super. Lees meer

<?= ; ?>

Gratis Domspro spanband

02/04/2024

Nieuw filiaal in Hoogstraten! Gratis spanband bij afhaling. Kom langs! Lees meer

<?= ; ?>

Kwalitatieve stalen poorten

13/03/2024

We bieden een breed assortiment stalen kwalitatieve poorten, verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Lees meer