Doms verlegt de grenzen en wordt Domspro

Sinds 1 mei 2022 maken wij deel uit van Buildmat, een Belgische groep van bedrijven actief in de bouw en industrie. Vandaag wordt Doms, Domspro. Dit is meer dan een naamsverandering, het is een heel nieuw hoofdstuk.

Wij bouwen voort op onze sterke punten: onze knowhow over producten en toepassingen, gekoppeld aan een uitstekende service. Wij werken samen met jullie en onze partners om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en maatwerk te leveren voor alle buitenaanleg.

Dit doen we, grenzeloos goed!

Een nieuwe website

Ook onze website steekt in een nieuw kleedje. Je vindt er informatie over onze producten en partners, de laatste nieuwtjes en innovaties. Ook een splinternieuwe webshop staat in 2023 op de planning.

De Buildmat-groep

Buildmat, met het hoofdkantoor in Oostakker, is een succesvolle bedrijvengroep in de bouwsector. Buildmat brengt 8 bedrijven samen, telt inmiddels 300 medewerkers en realiseert een jaaromzet van 150 miljoen euro. De aandeelhouders zijn Joris Ide, Jean-Charles Wibo, Geert Van Stappen en Jo Verfaellie.

Buildmat investeert evenveel in haar expansie als in haar specialisatie en innovatie. De groep streeft naar excellentie en toegevoegde waarde in elk van haar bedrijven en implementeert de beste digitale systemen voor logistiek en supply chain, digitale marketing, webshops en financiën. We scannen voortdurend de sectoren waarin we actief zijn, op zoek naar innovatieve producten en technologieën. Hierdoor nemen we een leiderspositie in de markt in.

Logo Buildmat

Nieuws

<?= Nieuws; ?>

We klinken op onze nieuwe webshop!

07/11/2023

Shop online en vier mee de opening van onze webshop. Heb jij er al van geproefd? Lees meer

<?= Nieuws; ?>

Tand en groef planken

24/10/2023

De houten panelen passen van nature in een groene omgeving. Ze zijn behandeld tegen vocht, insecten en schimmels. Ontdek het aanbod. Lees meer

<?= Nieuws; ?>

Nieuwe webshop

11/09/2023

Wij lanceren vandaag onze nieuwe webshop. Ons doel? Het jou gemakkelijk maken! Ontdek nu de voordelen. Lees meer