Doms verlegt de grenzen en wordt Domspro

Sinds 1 mei 2022 maken wij deel uit van Buildmat, een Belgische groep van bedrijven actief in de bouw en industrie. Vandaag wordt Doms, Domspro. Dit is meer dan een naamsverandering, het is een heel nieuw hoofdstuk.

Wij bouwen voort op onze sterke punten: onze knowhow over producten en toepassingen, gekoppeld aan een uitstekende service. Wij werken samen met jullie en onze partners om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en maatwerk te leveren voor alle buitenaanleg.

Dit doen we, grenzeloos goed!

Een nieuwe website

Ook onze website steekt in een nieuw kleedje. Je vindt er informatie over onze producten en partners, de laatste nieuwtjes en innovaties. Ook een splinternieuwe webshop staat in 2023 op de planning.

De Buildmat-groep

Buildmat, met het hoofdkantoor in Oostakker, is een succesvolle bedrijvengroep in de bouwsector. Buildmat brengt 8 bedrijven samen, telt inmiddels 300 medewerkers en realiseert een jaaromzet van 150 miljoen euro. De aandeelhouders zijn Joris Ide, Jean-Charles Wibo, Geert Van Stappen en Jo Verfaellie.

Buildmat investeert evenveel in haar expansie als in haar specialisatie en innovatie. De groep streeft naar excellentie en toegevoegde waarde in elk van haar bedrijven en implementeert de beste digitale systemen voor logistiek en supply chain, digitale marketing, webshops en financiën. We scannen voortdurend de sectoren waarin we actief zijn, op zoek naar innovatieve producten en technologieën. Hierdoor nemen we een leiderspositie in de markt in.

Logo Buildmat

Nieuws

<?= Nieuws; ?>

Breed assortiment landbouwafrastering

18/04/2024

Kies voor onze hoogwaardige agrarische omheiningen, zoals Ursus® Zincalu® en Ursus® Heavy Zincalu® Super. Lees meer

<?= Nieuws; ?>

Gratis Domspro spanband

02/04/2024

Nieuw filiaal in Hoogstraten! Gratis spanband bij afhaling. Kom langs! Lees meer

<?= Nieuws; ?>

Kwalitatieve stalen poorten

13/03/2024

We bieden een breed assortiment stalen kwalitatieve poorten, verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Lees meer