Paneelomheiningen

Bekafor® Classic

Bekafor® Classic is een stevige paneelafsluiting in klassieke stijl die huis en tuin perfect beschermt.

Decofor®

Het Decofor® systeem is een decoratief afrasteringssysteem, ontwikkeld voor design georiënteerde en rigide afrasteringstoepassingen.

Zenturo® Classic & Super

Zenturo® Classic is een professionele, ‘all in one’ en universele oplossing voor talloze hedendaagse afrasterings- en decoratieve toepassingen. Word co-designer van je eigen afrastering.

Zenturo® Super is een complete afrasteringsoplossing met een hoog design gehalte. Kan zowel op zichzelf als voor gebruik van gevulde wanden worden gehanteerd.

Nylofor® 3D, 3D XL & 3D EXTREME

Het Nylofor® 3D systeem is de referentie in de markt. Dit compleet professioneel afrasteringssysteem biedt een optimale en toch stijlvolle bescherming.

Nylofor® 3D Essential

Nylofor 3D Essential is een kwalitatief afrasteringssysteem met panelen van 2,5 meter breed, voor een professionele en kostenefficiënte installatie.

Nylofor® 3D Light

Afrasteringspaneel met horizontale 3D versterkingen.

Nylofor® 3D Super

Het Nylofor® 3D Super afrasteringssysteem met specifieke 3D plooi en extra zware horizontale draden verleent een optimale beveiliging en een uniek design.

Nylofor® F

Het Nylofor® F systeem is een totaalsysteem bestaande uit zwaar gelaste afrasteringspanelen met rechthoekige mazen, met horizontale platte draden, welke maximale stevigheid bieden. Diverse bijhorende palen en poorten maken het systeem erg veelzijdig.

Nylofor® 2D

Nylofor® 2D is een compleet afrasteringssysteem met dubbele horizontale draden, die zowel stevigheid als veiligheid garanderen.

Nylofor® 2D Super

Nylofor® 2D Super is complete afrasteringssystemen met dubbele horizontale draden, die zowel extreme stevigheid als veiligheid garanderen.

Nylofor® City

Het Nylofor® City systeem is een totaalsysteem bestaande uit zwaar gelaste afrasteringspanelen Nylofor F met steunprofiel voor extra stevigheid en robuuste uitstraling.

Securifor®

Het Securifor® systeem is een totaalsysteem bestaande uit zware hoge veiligheidspanelen met een anti-klim rechthoekige maas en kunnen gecombineerd worden met drie types palen.

Securifor® 2D

Het Securifor® 2D systeem is een unieke afrastering die hoge stevigheid en veiligheid combineert met een esthetisch design.

Securifor® 3D

Het Securifor® 3D systeem is een totaalsysteem, dat toelaat hoge veiligheid en esthetisch design te combineren.

Securifor® 4D

Wat het Securifor® 4D-systeem zo uniek maakt, zijn de horizontale alternerende draden, die aan het paneel een bijzondere stevigheid verlenen voor hoge veiligheidsomgevingen waar detectie en toezicht vereist zijn.