Palen

Round®

Professionele ronde metalen palen, verzinkt en geplastificeerd.

Bekaclip®

De Bekaclip® paal is een metalen buispaal met ronde buitenomtrek, voorzien van gaasbevestigingsstrip voor een snelle en eenvoudige plaatsing van gaas op rollen.

Nylofor®

Vierkante Nylofor® palen, polyester bedekking op verzinkt met specifiek bevestigingssysteem. Combineerbaar met alle Nyloforpanelen.

O-Lox® Super

Stevig palensysteem met afdeklat zodat u het systeem kunt combineren met Screeno Wave privacystrips of met een bevestigingsplaat of vlinderfixator van roestvrij staal voor hogere (sport) omheiningen.

Bekafix®

Bekafix® palen zijn geprofileerde palen, polyester bedekking op verzinkt met eigen bevestigingssysteem. Combineerbaar met alle Nylofor panelen.

Bekafix® Ultra

Bekafix Ultra geprofileerde palen, gebaseerd op het Bekafix concept, maar uitermate stevig voor gemiddelde tot hoge veiligheidstoepassingen. Excellente prijs/kwaliteits-verhouding.

Izifix®

De nieuwste paalinnovatie van Betafence maakt installati eenvoudig en snel.  Izifix® vereist geen bevestigingsklemmen, bouten of moeren en is een veelzijdig fix-and-go system.

Securifor®

Securifor® rechthoekige palen, polyester bedekking op verzinkte plaat met specifiek bevestigingssysteem. Frontale bevestiging van Securifor panelen op de rechthoekige Securifor palen d.m.v. specifieke klemmen of afdeklatten.

Bekasecure®

De Bekasecure® palen hebben een uniek design en garanderen een superieure beveiliging, een bijzondere stevigheid en maximaal installatiegemak.