Draaipoorten

Egidia® M50 – Model 2022

De Egidia® draaipoorten bieden een perfecte prijs-kwaliteit verhouding en kunnen gecombineerd worden met meerdere omheiningssystemen

Bekafor® Classic

De Bekafor® Classic draaipoorten zijn uiterst stevig qua constructie : het kader, de Bekafor Classic-vulling en het palensysteem.

Bekafor® Essential

De Bekafor® Essential enkele draaipoorten hebben een paneelvulling met mazen van 100×50 mm, perfect passend bij de gelaste tuingazen Pantanet en de paneelafrastering Bekafor Classic.

Decofor®

De Decofor® Draaipoorten zijn beschikbaar in enkele en dubbele uitvoering met Decofor Arco vulling, voor een perfecte combinatie met de Decofor Arco en Decofor Recto panelen.

Zenturo®

De Zenturo® Super draaipoort is de tuinpoort voor een stijlvolle toegang, in enkele uitvoering. De Zenturo kadervulling past perfect bij de Zenturo Classic en de Zenturo Super paneelafsluiting.

Robusta® Medium SQ20 & 2D

Robusta Medium (enkele en dubbele draaipoorten) met spijlenvulling, bieden een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en is te combineren met diverse afrasteringssystemen. Ze kunnen zowel links, rechts, naar binnen of naar buiten opendraaien.

Robusta® Nylofor & SQ25

De Robusta Nylofor & Robusta SQ25 draaipoorten zijn beschikbaar in enkele en dubbele uitvoering.

Creazen®

De CreaZen-poorten zijn beschikbaar als enkele en dubbele draaipoorten. De CreaZen-invulling past perfect bij het CreaZen-spijlenhekwerk.

Faldivia®

De Faldivia® speed folding gate is een snelsluitende poort die specifieke zones snel weer afsluit. Het is een uiterst degelijke, snelle en eenvoudige oplossing. Openen of sluiten gebeurt in enkele seconden.